• Grini
  • Smeti
    cel kup
  • Kviz
  • Hitrostno odpadkanje

Grini

PROzdraaaaaavčeeek. Sem GRINI.

Leto je naokoli in zopet sem priletel z zvezde Prodnice, ki je levo od Marsa pa mimo treh ugaslih zvezd za ostrim levim ovinkom pred zeleno galaksijo.

Prišel sem pomest svojo obnovljeno hiško na robu gozda, pobrskat po svoji osveženi spletni strani in odigrat novo igrico – »smeti cel kup«. Vmes sem naredil še čisto pravo zabavo za vse svoje prijateljčke. Mimogrede smo tudi obnovili znanje o varčevanju z vodo, ločevanju odpadkov in družbeni odgovornosti. Blazno obvladate in ste res MEGA! Tokrat ste prejeli Grinastične albume, v katere ste na določena mesta nalepili nalepke.

Prvi paketek sem vam razdelil v šoli, druga dva pa ste si morali priigrati. Malo pameti plus malo spretnosti in album je postal prava knjiga znanja.

Obljubite mi, da boste še naprej pridno skrbeli za okolje, a velja? Do začetka naslednje akcije, ki bo zagotovo zopet nekaj posebnega, pa se vidimo na kakšnem grinastičnem dogodku ;).

Vaš Grini.

zapri

Vprašaj Grinija

Vprašaj Grinija

Če svojega odgovora ne najdeš v Grinipediji, mi ga zastavi tukaj. Če nimaš elektronskega naslova, prosi starše, da ti posredujejo svojega.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.