Grini in Smetolovaj

Grini in SmetolovajVse igre

NAGRADNA IGRA

Smetolovaj je falot, ki komaj čaka, da pade noč. Takrat se namreč odplazi do ekoloških otokov, prevrne smetnjake in raztrosi smeti. Kar tako, za šalo.

Če ga ulovi Grini, mu navije rep in ga odpelje na prizorišče falotarjenja. Tam mora potem Smetolovaj pobrati vse smeti in očistiti okolico. In to je zanj najhujša kazen.

Razen Grinija pa nihče prav dobro ne ve, kako izgleda Smetolovaj. Zato te vabimo, da narišeš svojega Smetolovaja in nam ga skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov, razred in ime osnovne šole, ki jo obiskuješ) pošlješ na elektronski naslov: grini@jkp-prodnik.si ali na naslov Javno komunalno podjetje Prodnik d.o.o., Savska cesta 34, 1230 Domžale.

Ime šole, iz katere bo prišel največji odstotek risbic, bo za eno leto krasilo naš tovornjak za odvoz odpadkov. Vse prispele predloge bo ocenjevala 3-članska žirija. Avtorji najboljših treh izdelkov bodo prejeli družinsko vstopnico za Muzej iluzij v Ljubljani.

V nagradni igri tokrat sodelujejo le učenci 2. in 3. razreda osnovnih šol z območja občin Domžale, Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče, seveda pa bomo veseli tudi izdelkov drugih učencev.

Nagradna igra bo potekala od 19. 3. 2018 do 13. 4. 2018. Nikar ne odlašaj, brž primi v roke svinčnik, barvice ali flomastre in ustvari svojega Smetolovaja.

Grini te že čaka.