Grini zabavnik

Dragi učenci, spoštovani učitelji in starši. 

S ponosom vam predstavljam Grinijev zabavnik, ki bo prišel v roke učencem drugega in tretjega razreda. Vsebina zabavnika predstavlja poučne vsebine, ki vam ponujajo lažje razumevanje okolja in razkrivajo pomembnost ohranjanja našega planeta. Skupaj z zabavnimi izzivi in nalogami vas bom popeljal skozi uporabne nasvete in poglobil vaše znanje.

Verjamem, da ste šolske klopi že veselo zapolnili s svojimi prijatelji, sedaj pa vam želim tudi obilo zabave pri listanju in reševanju nalog. Ko na koncu uspešno najdete nagradno geslo, vas vabim, da do 24. 4. izpolnite kuponček na zadnji strani, ga pošljete na naslov Prodnik d.o.o., Savska cesta 34, 1230 Domžale, na grin@jkp-prodnik.si ali oddate preko obrazca: www.grini.si/nagradna-igra. Izmed vseh prejetih pravilno izpolnjenih kuponov bom izžrebal 30 nagrajencev, ki bodo prejeli veliko A3 sestavljanko s kar 300 koščki. 

Če boste pri posamezni nalogi potrebovali pomoč, pa le pobrskajte po moji spletni strani. 

Že majhna skrb za okolje je lahko velika sprememba. Hvala vam, ker z ozaveščenostjo pomagate pri negovanju našega planeta in ohranjanju čistega okolja, kjer lahko brezskrbno bivajo vsa živa bitja. Le s skupnimi močmi lahko pripomoremo k temu, da nam bo naš planet še dolgo stal ob strani. 

Pravila nagradne igre.